Sommerles - Slutt for i år - Sommerles - Avrunding av sommerles 2020 sommerles er over for i år og vi inviterer alle som har deltatt på sommerles til å komme til nesbyen bibliotek for is og diplom!

Sommerles - Slutt for i år - Sommerles - Avrunding av sommerles 2020 sommerles er over for i år og vi inviterer alle som har deltatt på sommerles til å komme til nesbyen bibliotek for is og diplom!. Juni til og med 31. Du må først lage deg en bruker på sommerles.no (her ser du hvordan du gjør det) og etterpå kan du registrere alt du leser i. Sommerles er utviklet av vestfoldbibliotekene og firmaet snuti, og er en digital lesekampanje for på nettsiden sommerles.no samler barna xp (poeng), deltar i oppgaver, ser hva venner leser og tjener. New releases and popular books, including the price of paradise by susana lópez rubio, the shadow of the wind by carlos ruiz zafón, rige. Sommerles er en digtal lesekampanje som varer fra 1.

Juni til og med 31. Sommerles er bibliotekenes lesekampanje for barneskoleelever i sommerferien. Ta kontakt med biblioteket om du i sommerferien: Sommerles.no is an annual summer reading campaign held in norway, for children in classes 1 to 7 every year, sommerles also releases an exclusive story for the participants to unlock weekly and win. Sommerles er over for i år og vi gleder oss allerede til 2021.

Sommerles | Deanu girjerádju/Tana bibliotek
Sommerles | Deanu girjerádju/Tana bibliotek from www.tanabibliotek.no
Trøndelag foreslår bøker til sommerles 2020. Varaordføreren og bibliotekaren holdt hva han lovet. Sommerles er en digtal lesekampanje som varer fra 1. Ønsker du å registrere på et papirskjema kan. Sommerles er også for årets skolestartere. Registrer det du leser på sommerles.no. Sommerles er en digtal lesekampanje som varer fra 1. Kampanjens mål er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie.

Sommerles.no is an annual summer reading campaign held in norway, for children in classes 1 to 7 every year, sommerles also releases an exclusive story for the participants to unlock weekly and win.

New releases and popular books, including the price of paradise by susana lópez rubio, the shadow of the wind by carlos ruiz zafón, rige. Nesbyen bibliotek får støtte til nytt. Sommerles er bibliotekenes lesekampanje for barneskoleelever i sommerferien. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, prøve det nye spillet, få kule premier må hentes på biblioteket før 14. Publisert juni 3, 2020juni 3, 2020forfatter tore.lkategorier aktuelt tana samiske språksenter. Barna forteller om sommerles.no #2. Sommerles er utviklet av vestfoldbibliotekene og firmaet snuti, og er en digital lesekampanje for på nettsiden sommerles.no samler barna xp (poeng), deltar i oppgaver, ser hva venner leser og tjener. Her kan du registrere det du leser/hører, samle poeng og få kule premier! Avrunding av sommerles 2020 sommerles er over for i år og vi inviterer alle som har deltatt på sommerles til å komme til nesbyen bibliotek for is og diplom! 125 000 barn har lest over 1,6 millioner bøker, det er strålende! Sommerles er en digtal lesekampanje som varer fra 1. Ønsker du å registrere på et papirskjema kan. I 2018 ble sommerles.no en nasjonal kampanje, og i 2019 deltar over 380 kommuner på kampanjen.

125 000 barn har lest over 1,6 millioner bøker, det er strålende! Sommerles er også for årets skolestartere. Klasse som varer fra 1. Sommerles gjør lesing enda morsommere! New releases and popular books, including the price of paradise by susana lópez rubio, the shadow of the wind by carlos ruiz zafón, rige.

Magisk Sommerles! - Steinkjer Bibliotek
Magisk Sommerles! - Steinkjer Bibliotek from img9.custompublish.com
Sommerles bruker elementer fra spill for å gjøre lesing til en spennende aktivitet. Sommerles er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av norske folkebibliotek, og er for alle barn i grunnskolen. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips. Du lager en profil på sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. Avrunding av sommerles 2020 sommerles er over for i år og vi inviterer alle som har deltatt på sommerles til å komme til nesbyen bibliotek for is og diplom! Kampanjens mål er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie. Sommerles er utviklet av vestfoldbibliotekene og firmaet snuti, og er en digital lesekampanje for på nettsiden sommerles.no samler barna xp (poeng), deltar i oppgaver, ser hva venner leser og tjener. Her kan du også lese en.

Her dødser hans martin enger fra tier´n på ingierstrand.

New releases and popular books, including the price of paradise by susana lópez rubio, the shadow of the wind by carlos ruiz zafón, rige. Oppegård på fylkestoppen for sommerles på nytt. Du må først lage deg en bruker på sommerles.no (her ser du hvordan du gjør det) og etterpå kan du registrere alt du leser i. Sommerles er også for årets skolestartere. Sommerles er bibliotekenes lesekampanje for barneskoleelever i sommerferien. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips. Ønsker du å registrere på et papirskjema kan. Registrer det du leser på sommerles.no. Barna forteller om sommerles.no #2. Sommerles gjør lesing enda morsommere! Her kan du registrere det du leser/hører, samle poeng og få kule premier! Sommerles er en digtal lesekampanje som varer fra 1. Har lest svimlende 4,9 millioner sider.

Ta kontakt med biblioteket om du i sommerferien: Varaordføreren og bibliotekaren holdt hva han lovet. Du må først lage sommerles er for alle, og du konkurrerer først og fremst med deg selv! Oppegård på fylkestoppen for sommerles på nytt. Sommerles er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av norske folkebibliotek, og er for alle barn i grunnskolen.

Sommerles.no sparkes i gang! - Horten bibliotek
Sommerles.no sparkes i gang! - Horten bibliotek from hortenbibliotek.no
På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips. Publisert juni 3, 2020juni 3, 2020forfatter tore.lkategorier aktuelt tana samiske språksenter. Sommerles er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av norske folkebibliotek, og er for alle barn i grunnskolen. Ønsker du å registrere på et papirskjema kan. Juni til og med 31. Sommerles.no is tracked by us since june, 2016. Sommerles er også for årets skolestartere. Sommerles bruker elementer fra spill for å gjøre lesing til en spennende aktivitet.

Sommerles er også for årets skolestartere.

Her kan du også lese en. Avrunding av sommerles 2020 sommerles er over for i år og vi inviterer alle som har deltatt på sommerles til å komme til nesbyen bibliotek for is og diplom! Sommerles.no is an annual summer reading campaign held in norway, for children in classes 1 to 7 every year, sommerles also releases an exclusive story for the participants to unlock weekly and win. Sommerles gjør lesing enda morsommere! Sommerles er utviklet av vestfoldbibliotekene og firmaet snuti, og er en digital lesekampanje for på nettsiden sommerles.no samler barna xp (poeng), deltar i oppgaver, ser hva venner leser og tjener. Har lest svimlende 4,9 millioner sider. Sommerles.no is tracked by us since june, 2016. Barna forteller om sommerles.no #2. Du må først lage sommerles er for alle, og du konkurrerer først og fremst med deg selv! På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips. Ønsker du å registrere på et papirskjema kan. For hver bok du legger inn, får du xp (poeng) og går opp i level. Sommerles er også for årets skolestartere.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook